İker Casillas İle Carles Puyol'un Eşcinsellik Açıklamaları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Barcelona ve Real Madrid'in kaptanlığını yapan ünlü eski futbolcular İker Casillas ve Carles Puyol'un eşcinsellik açıklamaları sosyal medyada gündem olurken bu açıklamanın ironi olarak yapıldığı belirtildi. 

 

Barcelona ve Real Madrid'in kaptanlığını yapan ünlü eski futbolcular İker Casillas ve Carles Puyol'un eşcinsellik açıklamaları sosyal medyada gündem olurken bu açıklamanın ironi olarak yapıldığı belirtildi. Barcelona ve Real Madrid'in kaptanlığını yapan ünlü eski futbolcular İker Casillas ve Carles Puyol'un eşcinsellik açıklamaları sosyal medyada gündem olurken bu açıklamanın ironi olarak yapıldığı belirtildi. 

 

Ensonhaber'in İspanyol basınından aktardığı habere göre; İspanyol eski futbolcu Iker Casillas ve Carles Puyol, Twitter hesaplarından eşcinsel olduklarını açıklamıştı. Paylaşımların sürekli magazinde çıkan aşk iddialarına ironi olarak yapıldığı öğrenildi. İspanya'nın ve Real Madrid'in eski kalecilerinden Iker Casillas, Twitter hesabından flaş bir itirafta bulunmuştu.


Eşcinsel olduğunu açıklayan Casillas, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadelerini kullandı. Casillas'ın paylaşımına yorum yapan Barcelona'nın eski kaptanlarından Carles Puyol ise "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker." diyerek çarpıcı bir açıklamada bulunmuştu.

 

Tweet'i sildi

 

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Casillas sürekli adının magazin olaylarıyla ve aşk iddialarıyla geçmesi üzerine ironi yaptı, ancak Puyol da bu paylaşıma ironik bir cevap verince işler büyüdü. Efsane kaleci paylaşımın ciddiye alınmasının ardından tweet'ini sildi. Casillas'ın söz konusu gönderiyi ironi olarak paylaştığı kaydedildi.

 

Beraber Dünya Kupası kazandılar

 

Uzun yıllar Real Madrid'in ve Barcelona'nın kaptanlığını yapan Iker Casillas ve Carles Puyol, İspanya Milli Takımı'nda birlikte forma giyiyorlardı. Dünya Kupası sahibi 41 yaşındaki eski kaleci Casillas, 2015'ten 2021'e kadar gazeteci Sara Carbonero ile evliydi ve oğulları Lucas ve Martín'e sahip.

 

iker casillas ve carles puyol un escinsellik aciklamasi sosyal medyada gundem oldu