İkiz Eltiler! Aslıhan Doğan Turan İle Okan Turan'ın Nişanlısı Katre Yırtıcı'nın Benzerlikleri Şaşırttı!

Geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanan Arda Turan'ın kardeşi ünlü oyuncu Okan Turan'ın nişanlısı Katre Yırtıcı ile Aslıhan Doğan Turan'ın benzerlikleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanan Arda Turan'ın kardeşi ünlü oyuncu Okan Turan'ın nişanlısı Katre Yırtıcı ile Aslıhan Doğan Turan'ın benzerlikleri sosyal medyada gündem oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve geçtiğimiz gün aile arasında düzenlenen bir tören ile nişanlanan Arda Turan'ın kardeşi ünlü oyuncu Okan Turan'ın nişanlısı Katre Yırtıcı ile Aslıhan Doğan Turan'ın benzerlikleri sosyal medyada gündem oldu.

 

Okan Turan ve Katre Yırtıcı, geçtiğimiz gün nişanlandı. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Katre Yırtıcı, Aslıhan Doğan'a olan benzerliği ile dikkatleri çekti. Aslıhan Doğan'a ikizi kadar benzeyen Yırtıcı, sık sık bir araya geldikleri fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

 

İşte o benzerlik;

 

aslihan dogan ile katre yirtici arasindaki benzerlik sok etti