İlahiyatçi Arif Arslan Reynmen’e Sert Sözler Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ya da gerçek adıyla Yusuf Aktaş, geçtiğimiz Ramazan ayında okuduğu ezan ile gündeme gelirken, İlahiyatçı Arif Arslan bu konuda Reynmen’i ağır sözlerle eleştirdi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ya da gerçek adıyla Yusuf Aktaş, geçtiğimiz Ramazan ayında okuduğu ezan ile gündeme gelirken, ilahiyatçı Arif Arslan bu konuda Reynmen’i ağır sözlerle eleştirdi. Daha önce basın mensuplarına saldıran ve videolarında sık sık küfürlü sözler sarf eden Youtuber son olarak Twitter üzerinden başlatılan #AllahRahmetEylesinReynmen etiketi ile gündeme gelmişti. Geçtiğimiz Ramazan ayında çekilen videoda ise Reynmen ilk olarak ezan okuyor sonra ise kahkahalar atıyor. 

 

Söylemezsem Olmaz programında konu gündeme gelirken, ilahiyatçı Arif Arslan Reynmen için “Annesi babası yok mu, bu çocuk taş deliğinden mi çıktı” ifadelerini kullanarak tepkisini dile getirdi. Ezanla dalga geçti iddiaları için ise ilahiyatçı Arslan “Dinden çıktı, tövbe etmesi lazım” ifadelerini kullandı.



Etiketler: