İlayda Alişan'dan Konya'da Kürekle Yapılan Köpek Katliamına Tepki!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İlayda Alişan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kürekle yapılan köpek katliamına sert tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İlayda Alişan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kürekle yapılan köpek katliamına sert tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İlayda Alişan Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kürekle yapılan köpek katliamına sert tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Konya'da kürekle yapılan köpek katliamı için "Benim de köpeğim var gözümden sakınıyorum. Sokaktaki canlara kıyamıyorum. Keşke hepsine yetebilsem diye bir his oluşuyor içimde. Nasıl bu kadar cani, vahşi, korkunç insanlarla aynı havayı soluyoruz. O kürekle hepsinin kafasına vurmak istiyorum. Dünya nasıl bir yer ya!" ifadelerini kullanan Alişan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ilayda alisan dan konya da yasanan katliam ile ilgili sert tepki