İlayda Oymak'ın Londra'da Başına Neler Geldi?

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlayda Oymak, yayınladığı videosunda bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'da başına gelen talihsiz olaylardan bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber İlayda Oymak, yayınladığı videosunda bu kez İngiltere'nin başkenti Londra'da başına gelen talihsiz olaylardan bahsetti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtuber İlayda Oymak, yayınladığı videosunda İngiltere'nin başkenti Londra'da başına gelen talihsiz olaylardan bahsetti. 

 

İngiltere'nin başkenti Londra'ya tatil için giden ünlü Youtuber burada eski arkadaşlarıyla buluşup hasret giderdikten sonra gece yarısı bastıran yağmur ile birlikte eve dönmek için araç bulamadı. Ellerinde karton poşetle yağmura yakalanan ünlü Youtuber saatlerce taksi, Uber çevirmeye çalıştıktan sonra ancak otobüs bulabildiğini belirtirken, başına gelenlerde detaylarıyla bahsetti. 

 

İşte İlayda Oymak'ın Londra'da başına gelenlerin detayları,