İlayda Şeker İle İsmail Balaban'dan Aşk Pozu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı İlayda Şeker sevgilisi İsmail Balaban ile sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda aşk pozu verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı İlayda Şeker sevgilisi İsmail Balaban ile sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda aşk pozu verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran eski Survivor yarışmacısı İlayda Şeker sevgilisi İsmail Balaban ile sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda aşk pozu verdi.

 

'Survivor 2021' sezonunda başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Şeker ve İsmail Balaban çiftinin mutlu birlikteliği devam ediyor. Zaman zaman sevgilisiyle verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Şeker, bu karelere bir yenisini daha ekledi. 'Survivor 2021' şampiyonu İsmail Balaban, adadan döndükten sonra nişanlısı Gamze Atakan ile yollarını ayırmıştı. Balaban, kısa süre sonra gönlünü yarışmadaki takım arkadaşı İlayda Şeker'e kaptırmıştı.

 

ilayda seker ile ismail balaban dan ask pozu

 

TAKİPÇİLERİNDEN GELEN SORULARI YANITLADI

 

Aktif şekilde kullandığı Instagram hesabında sevgilisi ile verdiği pozları paylaşan Survivor İlayda, geçtiğimiz aylarda takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı. Şeker, ''Üç ortak özelliğiniz?'' sorusuna ''Allah seni inandırsın, bir tane bile ortak özelliğimiz yok'' yanıtını vermişti. Bir takipçisinden gelen ''Ne zaman başladı? Hiç fark etmedik'' sorusunu da yanıtsız bırakmayan İlayda Şeker, ''Biz de anlayamadık. Elmalı güreşlerine gelmiştim oysa ki'' ifadelerini kullanmıştı.

 

MUTLULUK KARESİ

 

Aşkları dolu dizgin devam eden çiftten İlayda Şeker, sevgilisi İsmail Balaban ile çektiği fotoğrafı, Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı. Buna kayıtsız kalmayan Balaban da aynı kareyi kendi hesabından yayınladı.

 

EVLİLİĞE YEŞİL IŞIK YAKTI

 

Survivor şampiyonu İsmail Balaban'ın, sevgilisi İlayda Şeker'e araba hediye ettiği öne sürülmüştü. İlayda Şeker, kendisine yöneltilen ''Beş yıl sonra kendini nerede görüyorsun?'' sorusuna ''Antalya Elmalı'da'' yanıtı vererek, evliliğe yeşil ışık yakmıştı.

 

"O KIZ BIRAKTIĞIN GİBİ DEĞİL"

 

Ümmü Gülsüm Balaban, oğlu İsmail Balaban'ın bir dönem nişanlısı olan Gamze Atakan ve ailesi için ''Beni yılan gibi soktular oğlum. O kız bıraktığın gibi değil'' diyerek izleyenleri şaşkına çevirmişti.

 

NİŞANLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

 

Bir süredir sessizliğini koruyan Gamze Atakan'ın ise geçtiğimiz günlerde kendisi gibi ziraat mühendisi olan sevgilisiyle nişanlandığı ortaya çıktı. Gamze Atakan'ın akrabaları, nişan tarihini ve yerini sosyal medyada duyurarak nişana herkesi beklediklerini belirtti.