İlayda Şeker İle İsmail Balaban Ne Zaman Evlenecek? İlayda Şeker Açıkladı!

İlayda Şeker ile İsmail Balaban ne zaman evlenecek? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarının sorularını yanıtlarken, Survivor yarışmasında tanışıp aşk yaşadığı sevgilisi İsmail Balaban ile ne zaman evleneceğini açıkladı. Peki İlayda Şeker ile İsmail Balaban ne zaman evlenecek? Cevaplar haberimizde..

 

İlayda Şeker ile İsmail Balaban ne zaman evlenecek? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarının sorularını yanıtlarken, Survivor yarışmasında tanışıp aşk yaşadığı sevgilisi İsmail Balaban ile ne zaman evleneceğini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarının sorularını yanıtlarken, Survivor yarışmasında tanışıp aşk yaşadığı sevgilisi İsmail Balaban ile ne zaman evleneceğini açıkladı. Peki İlayda Şeker ile İsmail Balaban ne zaman evlenecek? Cevaplar haberimizde..

 

İlayda Şeker ile İsmail Balaban ne zaman evlenecek?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı İlayda Şeker, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayranlarının sorularını yanıtlarken, Survivor yarışmasında tanışıp aşk yaşadığı sevgilisi İsmail Balaban ile ne zaman evleneceğini açıkladı. Survivor yarışmasında tanışıp daha sonra aşk yaşamaya başlayan İlayda Şeker ve İsmail Balaban’ın ne zaman evlenecekleri uzun zamandır merak ediliyordu. İlayda Şeker sosyal medya hesabından gelen bir evlilik sorusuna “Güzel giden bir ilişkimiz var. Allah ne zaman nasip ederse o zaman evleneceğiz” yanıtını verdi.

 

İşte o açıklama;