İleyna Savuk Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İleyna Savuk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan iş insanı İleyna Savuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İleyna Savuk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

İleyna Savuk kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan iş insanı İleyna Savuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran iş insanı İleyna Savuk ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki İleyna Savuk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ileyna savuk kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İleyna Savuk kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

İleyna Savuk kimdir? 2000 yılının Temmuz ayında dünyaya gelen İleyna Savuk, Samsun doğumludur. Yengeç burcudur. Ankara Gazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde eğitim hayatını sürdürmektedir. Henüz boyu ve kilosu gibi bilgilerine ulaşılamamıştır.Kendi ismini verdiği İleyna Butik’in kurucusu olan güzel isim üniversite eğitiminin yanı sıra sosyal medya dünyasında başarılı paylaşımlarına devam etmektedir. Genellikle resmi instagram hesabı üzerinden, moda, makyaj, life style, spor ve bir çok konu hakkında paylaşımlarını sürdürmektedir. Sosyal medya kanalları üzerinden kendi kurumsal markasının reklam ve tanıtımlarını da yapan Savuk, kadın kıyafetleri ve kombin satışlarını da gerçekleştirmektedir.