İlkay Gündoğan Eşi Sara Arfaoui Gündoğan İçin Kesenin Ağzını Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, yeni evlendiği eşi Sara Arfaoui Gündoğan için kesenin ağzını açtı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, yeni evlendiği eşi Sara Arfaoui Gündoğan için kesenin ağzını açtı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren  ünlü futbolcu İlkay Gündoğan, yeni evlendiği eşi Sara Arfaoui Gündoğan için kesenin ağzını açtı. 

 

70 milyon dolar!

 

CNN Türk'ün haberine göre; Yeni evli çift, tatil beldesi Bodrum'da ev arayışına girdiler. İlkay Gündoğan, karısının istediği 70 milyon dolarlık ev için kesenin ağzını açtı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan, yakın zaman önce Sara Arfaoui Gündoğan ile evlenmişti. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta evlenen çift, düğünlerini ise İlkay Gündoğan'ın memleketi olan Balıkesir'de yapmıştı. Bodrum'da balayında olan Gündoğan çifti ev arayışına giriştiler. Sara Arfaoui Gündoğan çok sevdiği Bodrum'da 70 milyon dolar değerinde bir ev beğendi. Yıldız futbolcu, karısı için servet değerindeki evi aldı.