Ä°lkay GündoÄŸan Resmen Barcelona'da! Serbest Kalma Maddesi Yok Artık Dedirtti!

Manchester City ile Åžampiyonlar Ligi'ni kazanan Ä°lkay GündoÄŸan serbest kalmasının ardından Ä°spanyol devi Barcelona'ya imza atarken serbest kalma maddesi dudak uçuklattı. 

 

Manchester City ile Åžampiyonlar Ligi'ni kazanan Ä°lkay GündoÄŸan serbest kalmasının ardından Ä°spanyol devi Barcelona'ya imza atarken serbest kalma maddesi dudak uçuklattı. Manchester City ile Åžampiyonlar Ligi'ni kazanan Ä°lkay GündoÄŸan serbest kalmasının ardından Ä°spanyol devi Barcelona'ya imza atarken serbest kalma maddesi dudak uçuklattı. 

 

Barcelona, Manchester City ile yollarını ayıran Ä°lkay GündoÄŸan ile 2 yıllık sözleÅŸme imzaladı. 32 yaşındaki futbolcunun mukavelesine Barcelona, 400 milyon euroluk serbest kalma bedeli koydu.

 

Barcelona, Ä°lkay GündoÄŸan transferinde mutlu sona ulaÅŸtı. Katalan devi, deneyimli orta saha ile 2025 yılına kadar sözleÅŸme imzaladı.

 

SERBEST KALMA BEDELÄ° 400 MÄ°LYON EURO

 

Barcelona'dan yapılan açıklamada, Manchester City ile sözleÅŸmesi sona eren Ä°lkay GündoÄŸan'ın transfer edildiÄŸi duyuruldu. Katalanlar, GündoÄŸan ile 2 yıllık sözleÅŸme imzalarken serbest kalma bedelini ise 400 milyon euro olarak belirledi.

 

51 MAÇTA FORMA GÄ°YDÄ°

 

Ä°lkay GündoÄŸan, geçen sezon Premier Lig ve Åžampiyonlar Ligi'ni kazanan Manchester City'de 51 resmi maçta forma giydi. 32 yaşındaki futbolcu bu karşılaÅŸmalarda 11 gol ve 7 asistlik skor katkısı verdi.

 

CITY'DEN TEÅžEKKÜR MESAJI

 

Manchester City resmi internet sitesinden "TeÅŸekkürler Ä°lkay" baÅŸlığıyla yaptığı açıklamada, deneyimli orta sahaya Barcelona'da baÅŸarılar diledi.

 

ilkay gundogan resmen barcelona da