İlkay Zaman Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

İlkay Zaman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İlkay Zaman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki İlkay Zaman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

İlkay Zaman kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İlkay Zaman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İlkay Zaman ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılmaktadır. Peki İlkay Zaman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ilkay zaman kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

İlkay Zaman kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

İlkay Zaman kimdir? Sosyal medya dünyasının popüler içerik üreticilerinden olan İlkay Zaman, 1987 yılının Ekim ayında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde dünyaya gelmiştir. Özellikle Youtube platformunda ürettiği güncel ve eğlenceli içerikleri ile tüm Dünya tarafından sevilerek takip edilmeye başlanan İlkay Zaman’ın annesi ve babası İlkay henüz 1 yaşında iken boşanmış ve annesi ile birlikte İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul Beşiktaş’ta büyüyen Zaman, 9 Mart 2015 tarihinde annesini kaybetmesi ile birlikte Amerika’ya dönmüştür. Sosyal medya dünyası ile tanışan İlkay, gülmeyi ve güldürmeyi seven kişiliği sayesinde kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşmıştır. Sosyal medya dünyasına iddialı bir giriş yaparak herkesi şaşırtan son dönemlerin popüler ismi İlkay paylaşımını yaptığı fotoğraflar ve video içerikleri yüzlerde tebessüm sebebi oldu. Ürettiği özgün ve komik içerikleri sayesinde sosyal medya kullanıcılarının dikkatini üzerine çeken başarılı isim bu başarıyı diğer sosyal medya platformlarına da yansıtmayı başardı. İlkay Zaman Ekim 1987 yılında Hollanda’nın Rotterdam şehrinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni 33 yaşında. Sosyal medyanın popüler içerik üreticilerinden birisi haline gelen Zaman’ın takipçilerinin bir diğer merak ettiği ve arama motorlarında arattığı konu ise burcu oldu. Bizler siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk. Ekim 1987 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni aynı zamanda bir Terazi burcu.



Etiketler: