İlker Kaleli'den Sıla'nın Doğum Günü İçin Duygusal Paylaşım! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Kaleli dün doğum gününü kutlayan sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun doğum günü için duygusal bir paylaşıma imza atarken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İlker Kaleli dün doğum gününü kutlayan sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun doğum günü için duygusal bir paylaşıma imza atarken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İlker Kaleli dün doğum gününü kutlayan sevgilisi Sıla Gençoğlu'nun doğum günü için duygusal bir paylaşıma imza atarken sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

ilker kaleli den sila gencoglu nun dogum gunu icin duygusal paylasim

 

Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkür ederim!

 

İlker Kaleli, sevgilisi Sıla'nın doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Ünlü oyuncu, Sıla'ya, "Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkür ederim. Yüzün hep gülsün." sözleriyle seslendi. İlker Kaleli ile aşk yaşayan şarkıcı Sıla, dün 42 yaşına bastı. Ünlü oyuncu, sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Sıla ile birlikte çekilen bir dizi fotoğraflarını Instagram'dan yayınlayan Kaleli, gönderisine, "Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkür ederim. Yüzün hep gülsün. Nice senelerce... İyi ki varsın." notunu düştü. Artık birlikteliklerini göz önünde yaşamayı tercih eden çiftten oyuncunun gönderisi kısa sürede oldukça ilgi gördü.