İlker Kaleli İle Sıla Aşk Mı Yaşıyorlar?

Ahmet Kural ile olaylı bir şekilde ayrılarak mahkemelik olduktan sonra ünlü şef Hazer Ameni ile evlenen ve geçtiğimiz günlerde boşanarak aşk hayatındaki şanssızlığını bir türlü kıramayan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtı. 

 

Ahmet Kural ile olaylı bir şekilde ayrılarak mahkemelik olduktan sonra ünlü şef Hazer Ameni ile evlenen ve geçtiğimiz günlerde boşanarak aşk hayatındaki şanssızlığını bir türlü kıramayan ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, ünlü oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtı. Son dönemlerde Ahmet Kural ve Hazer Ameni ile yaşadığı aşklarla adından söz ettiren Sıla, bu sefer de kalbini oyuncu İlke Kaleli’ye kaptırdı. 

 

Geçtiğimiz ocak ayında Hazer Amani'den boşanan Sıla ile oyuncu İlker Kaleli'nin yeni birlikteliğe yelken açtıkları iddia edildi. Şef Hazer Amani'den boşanan Sıla ile oyuncu İlker Kaleli'nin yeni bir birlikteliğe başladıkları öne sürüldü. Pandemi dönemini Bodrum'da geçirmeyi tercih eden Sıla'yı Kaleli sık sık ziyaret ediyor. Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre; Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu öğrenildi.

 

ilker kaleli ile sila ask yasiyor