İlyas Salman'dan Dikkat Çeken Ekrem İmamoğlu Sözleri! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu İlyas Salman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken Karadeniz turu görselleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu İlyas Salman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken Karadeniz turu görselleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İlyas Salman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken Karadeniz turu görselleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu İlyas Salman, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun tepki çeken Karadeniz turu görselleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ekrem İmamoğlu'nun eleştirilen otobüs fotoğrafı için "Evet, o karede Nagehan'ı görmek beni de üzdü ama "Erdoğan'a karşı necefli maşrapaya bile oy veririm." demekten "İmamoğlu benim için bitmiştir." demeye çok hızlı savrulmadık mı? Hiç hata yapma kredisi tanımadığımız birini gerçekten desteklemiş sayılır mıyız?" ifadelerini kullanan Salman sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ilyas salman dan dikkat ceken ekrem imamoglu paylasimi