İlyas Salman'ın İbrahim Tatlıses'in Sorusuna Verdiği Yanıt Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yeşilçam'ın usta ismi İlyas Salman, Geçtiğimiz yıllarda İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in kendisine sorduğu soru karşısında verdiği yanıtı anlattığı video ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yeşilçam'ın usta ismi İlyas Salman, Geçtiğimiz yıllarda İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in kendisine sorduğu soru karşısında verdiği yanıtı anlattığı video ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren Yeşilçam'ın usta ismi İlyas Salman, Geçtiğimiz yıllarda İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in kendisine sorduğu soru karşısında verdiği yanıtı anlattığı video ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ahır mı daha rahattı?, Kral daireleri mi? Seçemem dedim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan Yeşilçam'ın usta ismi İlyas Salman, Geçtiğimiz yıllarda İbo Show'da İbrahim Tatlıses'in kendisine sorduğu soru karşısında verdiği yanıtı anlattığı video ile sosyal medyada gündem oldu. İlyas Salman katıldığı bir programda İbrahim Tatlıses ile ilgili anısını anlatırken "Birgün İbrahim Tatlıses, sanıyorum vurulmadan önce İbo Show'u yapıyordu demiş ki "İlyas Salman 'ı çağıralım. Sonra düşünmüş demiş ki ayağımıza çağıracağımıza ayağına gidelim." Telefon ettiler bana eve geldiler. Kamera çalıştı. Muhabbetin sonuna geliyoruz. Şöyle bir baktı etrafa dedi ki "İyasçığım" dedi. "Ben" dedi. "Şuanda" dedi. "Paramın hesabını yapacak matematikçi bulamıyorum. Sen Bostancı'da sekiz katlı bir apartmanın dördüncü katında bir dairede oturuyorsun." Dedim ki bak İbo dedim. Ben Malatya Arguvan ilçesi gecekondu köyünde ahırda da yattım. New York'a gittim. Holiday Inn otelinin kral dairesinde de kaldım. Amsterdam'a gittim. Shearton hotelin kral dairesinde de kaldım. Tokyo'ya gittim. Waldorf Astoria otelinde süit kral dairesinde de kaldım. Bana desen ki dedim. Ahır mı daha rahattı?, Kral daireleri mi? Seçemem dedim. Çünkü insan uyuduktan sonra duvarları göremiyor İbo dedim" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o video;