Instagram Challenge Özelliği Ne İşe Yarar?

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ozan Sihay, yayınladığı videosunda Instagram'a yeni gelen challenge (meydan okuma) özelliğinin ne işe yaradığından detaylı bir şekilde bahsetti. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ozan Sihay, yayınladığı videosunda Instagram'a yeni gelen challenge (meydan okuma) özelliğinin ne işe yaradığından detaylı bir şekilde bahsetti. Son dönemde yayınladığı teknoloji içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ozan Sihay, yayınladığı videosunda Instagram'a yeni gelen challenge (meydan okuma) özelliğinin ne işe yaradığından detaylı bir şekilde bahsetti.

 

Instagram Hikaye / Story'ye Challenge, Meydan Okuma Özelliğini getirdi. Müzik özelliğinden sonra Challenge özelliğini de getiren Instagram yavaş yavaş TikTok'a mı dönüşüyor sizce? Peki Meydan Okuma Etiketi Challenge Sticker ne işe yarıyor? Nasıl yapılıyor? 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.