Instagram İçin Takipçilerinden Yardım İsteyen Ferhat Göçer'e Bir Takipçisinden İlginç Cevap!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, geçtiğimiz günlerde Instagram'da 570.000 takipçisi olduğundan şikayet etmiş ve takipçilerinden bu konuda yardım istemişti. Bir takipçisinin bu konuda Göçer'e verdiği yanıt sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, geçtiğimiz günlerde Instagram'da 570.000 takipçisi olduğundan şikayet etmiş ve takipçilerinden bu konuda yardım istemişti. Bir takipçisinin bu konuda Göçer'e verdiği yanıt sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, geçtiğimiz günlerde Instagram'da 570.000 takipçisi olduğundan şikayet etmiş ve takipçilerinden bu konuda yardım istemişti. Bir takipçisinin bu konuda Göçer'e verdiği yanıt sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar Instagram'a bir el atın lütfen.. 570.000 takipçide kaldık. Millete rezil oluyoruz" ifadelerini kullanan Göçer'e bir takipçisi cevap verirken, "Gözün doysun be abi" ifadelerini kullanınca bu paylaşım takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;