İpek Filiz Yazıcı İle Ufuk Beydemir Sapanca Tatilindeler!

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir aşkı dolu dizgin devam ederken, ünlü çift tatil için gittikler Sapanca'dan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir aşkı dolu dizgin devam ederken, ünlü çift tatil için gittikler Sapanca'dan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir aşkı dolu dizgin devam ederken, ünlü çift tatil için gittikler Sapanca'dan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. 

 

Sapanca tatilindeler! 

 

Rol aldığı projelerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir aşkı dolu dizgin devam ederken, ünlü çift tatil için gittikler Sapanca'dan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yoğun ilgi gördüler. Birliktelikleri doludizgin süren şarkıcı Ufuk Beydemir ile oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Sapanca'da tatil yapıyor. İkili, aşk dolu fotoğraflarını da Intagram'dan takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

 

ipek filiz yazici ile ufuk beydemir aski dolu dizgin devam ediyor