İrem Akdemir Ataer Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

İrem Akdemir Ataer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İrem Akdemir Ataer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki İrem Akdemir Ataer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

İrem Akdemir Ataer kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni İrem Akdemir Ataer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni İrem Akdemir Ataer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Peki İrem Akdemir Ataer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi? Cevaplar haberimizde..

 

irem akdemir ataer kimdir nerelidir evli mi

 

İrem Akdemir Ataer kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Ünlü blogger İrem Akdemir, 25 Eylül 1993 doğumlu. Bir erkek kardeşi var. Yeditepe Üniversitesi Antropoloji bölümünden 2016'da mezun oldu. University of Arts London'da fotoğrafçılık eğitimi aldı.Mezuniyet sonrası kısa süreyle sosyal medya uzmanı olarak çalıştı, fakat sonrasında influencerlığı tam zamanlı yapmaya devam etti. Özellikle sosyal medyada ilk ünlü olduğu zamanlar sevgilisi şimdiki eşi Barbaros Ataer’le birlikte yaptığı paylaşımlarla popülerleşen İrem Akdemir, Ocak 2017’de Youtube kanalından paylaşımlar yapmaya başladı. Hem Instagram hem Youtube üzerinden sevenleriyle buluşan İrem, moda, makyaj,güzellik, yaşam ve ilişkilere dair paylaşımlar yapmaya devam ediyor.