İrem Aktulga'nın Venedik Maceraları!

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından söz ettiren ünlü Youtuber İrem Aktulga, yayınladığı videosunda Venedik tatilinde yaşadıklarını anlattı.

 

Youtube'da yayınladığı çeşitli içeriklerle adından söz ettiren ünlü Youtuber İrem Aktulga, yayınladığı videosunda Venedik tatilinde yaşadıklarını anlattı. Floransa'dan trenle geçtikleri Venedik tatillerinde Venedik'e gelecekler için uyarılarda bulunan ünlü Youtuber, "San Lucia tren istasyonundan çıktıktan sonra kesinlikle vapuretta sırasına girmeyin. Burada Venedik'te yaşayanlar için öncelik sırası var, ve bu vapuretta'lar 20 dakikada bir geliyor. Bu yüzden 1 saat sıra bekledik, siz sakın bu hataya düşmeyin" dedi. 

 

Venedik'te kaldıkları ev hakkında bilgiler veren ve kısa bir ev turu yapan ünlü Youtuber, büyük bir yalı dairesinin nasıl bölünerek küçük evlere dönüştürüldüğünü ve evlerinin çevresinde yapılan serenatlar hakkında bilgiler verdi. 

 

Yaklaşık 4 gün kaldıkları İtalya'nın Venedik kenti ile ilgili yaşadığı deneyimleri ve edindiği izlenimleri tüm ayrıntıları ile anlatan ünlü Youtuber, bu içeriği ile sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıda bulabilirsiniz.