İrem Derici'nin Konserinde İlginç Olay! Sevgilisine Yaklaşan Hayranını Uyardı! 'Benim Manitaya Yaklaşmazsan..!'

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün verdiği konserde sevgilisine yaklaşan hayranını uyardı. 

 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikili, Derici'nin konserinde yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi. İrem Derici (36), geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden yedi yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırmıştı. Evlenmesi beklenen çiftten kötü haber gelmiş; sevgilisinin ailesiyle tanışmış olan İrem Derici, Atakan Işıktutan ile ayrıldıklarını duyurarak şu açıklamayı yapmıştı:

 

Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bi’ şey yaşadık Atakan’la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına. Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma tanıdığım en beyefendi adam.

 

ATAKAN'I ÇABUK UNUTTU!

 

Ünlü popçunun, ayrılıktan kısa bir süre sonra yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat'la aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkmıştı. Sevgilisinin kendisine sımsıkı sarıldığı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Derici, "Ve özlediğinde hırçınlaşanlar vardır" mesajıyla aşkını ilan etmişti. Aşkları tam gaz devam eden ve geçtiğimiz ay Paris'e tatile giden ikili, son olarak Derici'nin İzmir Hayal Kahvesi’ndeki konserinde yaşanan ilginç bir olayla gündeme geldi.

 

"SİNEK BİLE DEĞSE SİNİRİM BOZULUYOR!”

 

Bir kadın dinleyicisinin Fırat'a yaklaştığını fark edince kıskanarak şarkısını yarıda kesen ünlü isim, sahneden hayranını uyararak şu ifadeleri kullandı: Benim manitaya çok yaklaşmazsan iyi olur. Gökhan'a sinek bile değse sinirim bozuluyor! Konserde yaşananların çok konuşulmasının ardından Derici, haberi paylaşan bir magazin sayfasına yorum da yaparak; "Yok canım ne kıskançlığı..." diye yazdı.



Etiketler: