İrem Derici Podyumda Yürüdü Eleştirilere Yanıt Verdi!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden İrem Derici, Instagram sayfasından Cihan Acar'ın yeni koleksiyonu için podyuma çıktığı anlardan bir kareyi takipçileri ile paylaştı.  

 

Defilede dostu için mankenlik yapan ünlü şarkıcı, defile sonrası hakkında yapılan kötü yorumlar için "Dün dünyalar güzeli kızların arasında, hiç de formda olmadığım ama bunu aşırı umursamadığım bir dönemde, yıllardır hiç tanışmamamıza rağmen benimle tüm tasarımlarını paylaşan Cihan Acar için podyumda yürüdüm.

Dost ricasına çiğ tavuk yenir. Lakin gel gör ki dünden beri ay ne yorumlar, ne yorumlar... Öyle bir halet-i ruhiyedeyim ki, çok uzun yıllardır sahip olmadığım bi’ iç huzur ve kendimle barışıklık durumu, şaka gibi bunu hissetmek çünkü böyle hissedebilmek için nice kişisel gelişim kitabı, nice psikiyatrist ve yıl heder ettim. Lakin sağlıkla sınanmak varya, işte sanırım o bütün kafa yapısını değiştiriyor. Bir musibet bin nasihatı tokat manyağı yapıyor. Kompleks insanı içten içe yiyen bir virüs, öldürün onu. Canım benim, yeni koleksiyonun hayırlı olsun, nice yıllar başarıdan başarıya koş e mi?..  Cahide Alaçatı ise sanırım Çeşme’nin bu yıl en çok dolup taşacak mekanı olacak, eee şaşmaz eğer bizim Çapa ekibi işin içindeyse!" ifadelerini kullanıken, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de ünlü şarkıcıya yaptığı yorumla destek verdi. 

 

Gonca Vuslateri, Derici hakkında yapılan eleştiriler için "Ne yorumlar be ? Ben ordaydım. Gayet ok’sin. Derdi olan gelsin göbeğime konussun. Hatta hastanedeyim şu an :) sağlık her şeyden önemli ve değerli gerisi hiç önemli değil dediğim yerdeyim.. yanındayım" ifadelerini kullanırken, Derici bu paylaşımı ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

 

Not: Fotoğraf İrem Derici'nin Instagram sayfasından alınmıştır.