İrem Helvacıoğlu Almanya’da Uzun Yıllar Filan Yaşamadım!

Youtube’da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Kutsal Motor isimli Youtube kanalı, yayınladıkları aşırı ünlülerle kısa görüşmeler isimli programlarında bu kez İrem Helvacıoğlu’nu konuk ettiler.

 

Youtube’da yayınladıkları içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan Kutsal Motor isimli Youtube kanalı, yayınladıkları aşırı ünlülerle kısa görüşmeler isimli programlarında bu kez İrem Helvacıoğlu’nu konuk ettiler. Son dönemde yayınladıkları içerikleriyle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Youtube kanalı Kutsal Motor, yayınladıkları aşırı ünlülerle kısa görüşmeler isimli programlarında bu kez İrem Helvacıoğlu’nu konuk ettiler.

 

İşte İrem Helvacıoğlu’nun konuk olduğu programdan önemli notlar;

 

 

-Kalabalık bir semtte rahat rahat gezebiliyor musun?

 

Evet geziyorum. Nerede olduğuma bağlı olarak geziyorum. Bir de şöyle birşey var. Ya tahmin edemiyorlar oraya geldiğimi, ben rahatımdır o konularda. Ben saçımı da kestirdim ya yok ya değildir filan diyorlar, bir de şöyle birşey düşünüyorlar benimle ilgili ben çok uzun boylu ve aşırı iri geliyorum, bana şey filan yapıyorlar böyle ayy sen minicikmissin.

 

-O Ses Türkiye yarışmasının Yılbaşı programına katıldın mı?

 

Evet katıldım. Zeynep Casalini’nin “Duvar” şarkısını söyledim. Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk döndü Seda Sayan dönmedi ben Beyazıt Öztürk’ü seçtim çünkü kendisini çok seviyorum.

 

-Beyazıt Öztürk’ün sana ne faydası olabilir? Hadise’yi neden seçmedin?

 

Albüm mü çıkarıcam? Bir de O Ses Türkiye’den çıkıp albüm yapmışım düşünsene..

 

-İrem Helvacıoğlu Almanya’dan geldi diye bir söylenti var. Doğru mu?

 

Hayır değil. Benim babam asker, NATO görevi için Almanya’ya gitmişiz orada o yüzden doğmuşum biz de bu konuyu uzun bir süre tartıştık. Benim babam albay, NATO görevi yüzünden oraya gitmişiz orada doğdum ama sonra geri döndüm. Yani böyle bir Alamancı gibi bir durumum yok. Bu konuda kim tarafından nereden çıkarıldı, kim bu bilgiye nasıl ulaştı hiçbir fikrim yok bana kimse bunu daha önce sormadı.

 

Çok güzel evleri varmış ama orada hatta bakıp bazen ben oraya geri gideceğim diyorum. Ben bir yaşına kadar filan Almanya’da kalmışım, sonra dönmüşüm. Buradan açıklamak istiyorum Almanya’da öyle uzun yıllar filan yaşamadım ama keşke yaşasaydım maalesef 1 yıl yaşamışım.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.