İrem Turhaner İndirimden Neler Aldı?

Youtube'da yayınladığı moda içerikleri ile geniş kitlelerin takip ettiği ünlü Youtuber İrem Turhaner, yayınladığı videosunda bu kez indirimde yaptığı kışlık kıyafet alışverişi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı moda içerikleri ile geniş kitlelerin takip ettiği ünlü Youtuber İrem Turhaner, yayınladığı videosunda bu kez indirimde yaptığı kışlık kıyafet alışverişi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son zamanlarda Youtube'da yayınladığı moda içerikleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü Youtuber, yayınladığı videosunda Trendyol'dan yaptığı indirimli kışlık kıyafet alışverişinden aldıkları hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Trendyol'dan yaptığı indirimli kışlık kıyafet alışverişi hakkında bilgiler veren ünlü Youtuber, aldıklarını denerken, kış için farklı tarzlarda kombin önerilerini takipçileri ile paylaştı. Trendyol'dan aldığı ürünler ve kış için kombin önerileri ile kısa sürede binlerce kez izlenen ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Kış için Trendyol indiriminden neler alınabilir? Alınabilecek ürünleri nasıl kombinleyebiliriz? gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız, aşağıda paylaştığımız link üzerinden İrem Turhaner'in videosunu takip ederek detayları öğrenebilirsiniz. 

 

İşte İrem Turhaner'in kış için yaptığı kıyafet alışverişinin detayları..