Irmak Turan'ın 'Affetmek Yok' Şarkısı Sosyal Medyada Yankı Buldu!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Irmak Turan'ın 'Affetmek Yok' ÅŸarkısı sosyal medyada yankı uyandırdı. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Irmak Turan'ın 'Affetmek Yok' ÅŸarkısı sosyal medyada yankı uyandırdı. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Irmak Turan'ın 'Affetmek Yok' ÅŸarkısı sosyal medyada yankı uyandırdı. 

 

irmak turan in affetmek yok sarkisi sosyal medyada yanki uyandirdi

 

Sosyal medyada gündem oldu!

 

Türk müzik dünyasının yükselen yıldızlarından Irmak Turan, son dönemdeki çalışmalarıyla geniÅŸ bir hayran kitlesi kazandı. Genç sanatçı, yeni ÅŸarkısı "Affetmek Yok" ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Wien Productions etiketiyle yayınlanan bu özel eser, ÅŸarkının söz ve müziÄŸi yine aynı zamanda düzenlemesini üstlenen baÅŸarılı isim Mustafa ArapoÄŸlu'na ait.



Irmak Turan yaptığı açıklamada "Affetmek Yok" adlı ÅŸarkısının, dinleyicilere duygu dolu bir yolculuk vaat ettiÄŸi ve kalbini yansıtan samimi sözleriyle dikkat çekeceÄŸini vurguladı. Irmak Turan'ın kendine has vokal tonu ve yorumuyla birleÅŸen eser, Türk pop müziÄŸinin güçlü isimlerinden biri olmaya aday olduÄŸunun sinyallerini veriyor.



"Affetmek Yok" adlı ÅŸarkının düzenlemesini yine baÅŸarılı prodüktör Mustafa ArapoÄŸlu ve Mili B üstlenirken, klibin yönetmen koltuÄŸunda ise Ferit Çetinkaya oturdu. Görsel anlamda da iddialı bir çalışma olan klip için makyaj ekibinde ise usta isim Ä°rem Çetinkaya yer aldı.

Irmak Turan, yeni projesi "Affetmek Yok" hakkında ÅŸu sözlere de yer verdi: "Bu ÅŸarkı, içimde uzun süredir taşıdığım duyguların bir yansıması. "Affetmek Yok" benim müziÄŸimde sakladığım derin hislerin en büyülü serenatı, dinleyenleri ruhumun en kuytulu köÅŸelerine davet ediyor."



Irmak Turan'ın "Affetmek Yok" ÅŸarkısı, tüm dijital platformlarda ve video klibiyle de Wien Productions youtube kanalında dinleyicilerle buluÅŸtu.



Etiketler: