Işıl Işık Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Işıl Işık kimdir? Youtube'da yayınladığı korku hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Işıl Işık hakkındaki bilgiler internette ve sosyal medyada sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Işıl Işık kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

Işıl Işık kimdir? Youtube'da yayınladığı korku hikayeleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Işıl Işık hakkındaki bilgiler internette ve sosyal medyada sıklıkla araştırılmaktadır. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Işıl Işık hakkındaki bilgiler internette ve sosyal medyada sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Işıl Işık kimdir? Nerelidir? Burcu nedir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Cevaplar haberimizde..

 

isil isik kimdir nerelidir evli mi

 

Işıl Işık kimdir? Nerelidir? Evli mi? 

 

Işıl Işık, Türkiye'de paranormal ve korku hikayeleri üzerine içerik oluşturan tek kadın YouTuber. Şu ana kadar 300'ün üzerinde video yayınlayan ve 468 bin abonesi bulunan Işıl Işık, şehir efsaneleri, korku hikayeleri ve paranormal olaylarla takipçilerini fazlasıyla germeyi ve beklentileri karşılamayı başarıyor. Korku hikayeleri denilince akla gelen ilk isimlerden olan Işıl Işık, çıkardığı kitaplarla da dikkat çekmektedir. Yurtdışında yaşanan olayları Türkçeye çevirerek anlatan Işık Işık Demir, kişilerin mesajlaşmalarını da videolarına eklemektedir. Tünelden Önceki Beyaz Ev kitabının yazarı Işıl Işık'ı daha yakından tanıyalım. 8 Aralık tarihinde doğan ünlü sosyal medya fenomeni Işıl Işık 35 yaşındadır. 1.65 cm boyunda olan ünlü sosyal medya fenomeni Işıl Işık, 52 kg ve yay burcudur. Bulgaristan göçmenidir ve memleketi Mersin’dir. Işıl Işık, Volkan Demir ile evlidir. Tünelden Önceki Beyaz Ev, Paranormal Hikayeler isminde iki kitabı bulunmaktadır. Işıl Işık, özel bir şirkette yöneticilik yapmaktadır. Aynı zamanda yazar ve Youtuber’dır. Işıl Işık'ın Işılay Işık isimli bir kız kardeşi vardır. Işıl Işık; Avustralya, Japonya, Amerika ve İtalya'da yaşamıştır.