Işın Karaca Bodrum'da Aşka Geldi! Can Yapıcıoğlu İle Romantik Tatil!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, önceki gün Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile görüntülendi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, önceki gün Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, önceki gün Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile görüntülendi. 

 

Romantik tatil!

 

Yaklaşık üç yıldır birliktelik yaşayan şarkıcı Işın Karaca ile piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu Bodrum'da aşk tazeledi. Tuğrul Odabaş'tan boşandıktan bir ay sonra gönlünü Yapıcıoğlu'na kaptıran Işın Karaca, iskelede romantik anlar yaşadı. Işın Karaca, 2016'da nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan 2019'un kasım ayında tek celsede boşanmıştı. Karaca, ayrılığın ardından besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Habertürk'ten Atakan Makar'ın haberine göre; Çift, önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı. İskelede romantik anlar yaşayan sevgililer birbirlerini öpücüklere boğdu. İlerleyen saatlerde birlikte denize giren ikili, Bodrum'un serin sularının tadını çıkardı.