Işın Karaca'dan Aleyna Tilki İçin Olay Sözler! Peki Ne Dedi?

Işın Karaca'dan Aleyna Tilki için olay sözler! Ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Işın Karaca Aleyna Tilki için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Işın Karaca'dan Aleyna Tilki için olay sözler! Ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Işın Karaca Aleyna Tilki için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Işın Karaca Aleyna Tilki için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aleyna Tilki için "Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allahım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

isin karaca dan aleyna tilki icin olay sozler