Işın Karaca'dan Onur Şener Tepkisi! Tek Suçu Şarkıyı Bilmemek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili tepkisini dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili tepkisini dile getirdi. 

 

Ölüm bu kadar basit değil!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili tepkisini "Bu şiddetin adı yok! Onur Şener… Bir müzisyen.. Gelen isteği bilmediği beyan etmesi tek suçu!! Çıkışta katil kafasına şişe ile vurup öldürüyor!! Olay bu kadar basit! Ne eksiği ne fazlası var.. Sadece hiç yolunda ölmek.. Kelimelerimiz kayıp bugün.. Ölüm bu kadar basit değil! Allah rahmet eylesin.. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.." ifadeleriyle aktaran Karaca sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

isin karaca dan onur sener in oldurulmesine tepki olum bu kadar basit degil