Işın Karaca Hakkında Yapılan Demet Akalın'la Aralarına Kara Kedi Haberlerini Yalanladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün medyada yer alan Demet Akalın ile aralarına kara girdi haberlerini yalanladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün medyada yer alan Demet Akalın ile aralarına kara girdi haberlerini yalanladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin takdirini kazanan ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda dün medyada yer alan Demet Akalın ile aralarına kara girdi haberlerini yalanladı.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Sabahtan beri telefonum kitlendi. Sanırım bazı konulara benim açıklık getirmem lazım. Haberin doğrusunu benden öğrenmeniz en doğrusu. Bildiğiniz üzere 7 ay önce yaptırım tüm yatırımlara rağmen hiçbir şey beklemeden boşandım. Benim çok kıymetli dostlarım Demet Akalın, Okan Kurt ve Örfi Bilgin benim hiç haberim olmadan bir kadının mağduriyetini silmek için benim ve kızlarımın haklarını aradılar. Okan, Demet ve Örfi hiçbir beklentileri olmadan yaptılar yapacaklarını. Anlayacağınız orada bir dram yok. 7 ay önce boşanma gerçekleşti, şimdi de aramızdaki iş protokolleri de dostlarım sayesinde bitti. Çok saçma ve eklemeli haberlerin hepsi asılsızdır. Yok ben partiye davet edilmediğim için Demet'le küsmüşüm! Yok onların evinde eski eşle buzlar erimiş vs çok çirkin. Hele haber yaparken hayatımda çok kıymet verdiğim biri varken eski yaşamları göstermek ne mana anlayamadım! Hep bir kötülük peşinde herkes! Aramayın kötülük! Dostlarım aracı oldu, yaptığım yatırımı geri aldı ve aramızdaki iş protokolü kalktı. Herkes kendi yolunda!!" ifadelerini kullanırken yapılan haberi eleştirdi. 

 

İşte o açıklama,