Işın Karaca'nın Gülşen İle İlgili Eleştirisine Yeliz'den Sert Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen ile ilgili söylediği "Kadın eti bu kadar ucuz değil" sözleriyle ilgili şarkıcı Yeliz'den sert bir tepki alırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen ile ilgili söylediği "Kadın eti bu kadar ucuz değil" sözleriyle ilgili şarkıcı Yeliz'den sert bir tepki alırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca önceki gün TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında Gülşen ile ilgili söylediği "Kadın eti bu kadar ucuz değil" sözleriyle ilgili şarkıcı Yeliz'den sert bir tepki alırken bu paylaşım sosyal medyada gündem oldu. 

 

Yazıklar olsun sana!

 

Gülşen’in sahne kıyafetlerini eleştiren Işın Karaca, “Dekoltenin bir dozajı var. Saçma sapan şeyler, artık mide bulandırıyor” diye konuştu. Bu eleştirilerin ‘kadına şiddet’ olarak değerlendirildiği hatırlatılınca da “Kadın eti bu kadar mı ucuz? Hiçbir kadının eti bu kadar ucuz değil” dedi. Şarkıcı Yeliz, Işın’ın bu sözlerine sert çıktı: “Vücudu su gibi olsaydı en başta kendisi giyerdi… Yazıklar olsun sana”

 

isin karaca nin gulsen sozlerine sarkici yeliz den sert tepki