Işın Karaca Öpüşme Fotoğraflarına Yapılan Eleştirilere Sert Çıktı! Size Ne!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile öpüşürken çekilmiş fotoğraflarına yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile öpüşürken çekilmiş fotoğraflarına yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Bodrum'da sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile öpüşürken çekilmiş fotoğraflarına yapılan eleştirilere sert yanıt verdi. 

 

Şarkıcı Işın Karaca, piyanist sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile Bodrum’da öpüşürken çekilen fotoğraflarına yapılan yorumlara sert çıktı. Karaca, "Öptüğüm adam el alem değil, 3 yıldır beraber olduğum insan… Kısacası size ne!" dedi. Işın Karaca, 2016'da nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan 2019'un kasım ayında tek celsede boşanmıştı. Karaca, ayrılığın ardından besteci ve piyanist Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bodrum'da tatil yapan çift, iskelede romantik anlar yaşadı. Sevgililer birbirlerini öpücüklere boğdu. Geçtiğimiz aylarda Gülşen'in giydiği sahne kıyafetlerini eleştiren Karaca'nın bu görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu.

 

 "SAHNEDE DEĞİL, GİZLİ SAKLI PLAJ KÖŞELERİNDE..."

 

Ünlü şarkıcı kendisine gelen eleştirilerin ardından suskunluğunu bozdu. Karaca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Öptüğüm adam el alem değil. 3 yıldır beraber olduğum insan. Sahnede değil, gizli saklı plaj köşelerinde, gözden uzak ama kameraların yakaladığı bir açı! Yani özel hayatım! Kısacası size ne! Beni daha fazla konuşturmayın... Şiddetle tavsiyem olur!

 

İşte o paylaşım;

isin karaca dan opusme elestirilerine sert yanit