Işın Karaca Yaptığı Paylaşıma Çıplaklara Laf Eden Sen Değil Miydin Yorumuna Cevap Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı derin bacak yırtmaçlı paylaşıma gelen çıplaklara laf eden sen değil miydin yorumuna cevap verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı derin bacak yırtmaçlı paylaşıma gelen çıplaklara laf eden sen değil miydin yorumuna cevap verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı derin bacak yırtmaçlı paylaşıma gelen çıplaklara laf eden sen değil miydin yorumuna cevap verdi. 

 

isin karaca ciplaklara laf eden sen degil miydin diyen takipcisine cevap verdi 1

 

Çıplaklara laf eden sen değil miydin?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Işın Karaca, Instagram sayfasından yaptığı derin bacak yırtmaçlı paylaşıma gelen çıplaklara laf eden sen değil miydin yorumuna cevap verdi. Instagram sayfasından yaptığı derin bacak yırtmaçlı paylaşımına çok sayıda yorum alan ünlü şarkıcı bir takipçisinin "çıplaklara laf eden sen değil miydin?" yorumuna cevap verirken "kucağa oturanlara evet. Herkes yapınca iyi biz yapınca tüh kaka" şeklinde yanıt verdi. 

 

Gülşen için ne demişti? 

 

Işın Karaca, sahne kostümleri nedeniyle eleştirilen Gülşen hakkında konuştu. Karaca, "Gülşen aslan gibi şarkıcı, efsane bir söz yazarı. Sadece ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum" dedi.

 

İşte o yorum ve Işın Karaca'nın verdiği yanıt;

 

isin karaca ciplaklara laf eden sen degil miydin diyen takipcisine cevap verdi 2

 

isin karaca ciplaklara laf eden sen degil miydin diyen takipcisine cevap verdi 3