İşinize Yarayacak Güzellik Tüyoları

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de güzelliktir. Güzelliğe önem veren kadınlar tüyolar alıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği güzellik tüyoları sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu güzellik tüyoları nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 
 

Güzellik tüm kadınlar için önemlidir. Güzel görünmek, kendimize bakmak ve içimizdeki güzelliği dışarıya yansıtmak hepimize iyi gelir. Güzel görünmenin bazı yöntemleri vardır.

 

Yağlı bir cildiniz varsa yapmanız gerekenler nelerdir?

 

Cildinizi günde iki kez bir yıkama jeli ile yıkamalısınız. Tonik kullanmayı ihmal etmeyin. Tonik için elma sirkesi ve doğal maden suyunu tercih edebilirsiniz. Peeling de yağlı ciltler için etkili bir yöntemdir. Haftada bir kez kullanmanız yeterlidir.

 

Nemli bir cildiniz varsa yapmanız gerekenler nelerdir?

 

Tercih edeceğiniz nemlendirici yoğun ve yağ bazlı olmalı. Kullandığınız ürünlerde papatya gibi cildi yatıştırıcı şeyler bulunmalı. Sabun ve sabun içerikli ürünlerden uzak durmalısınız. Düzenli hassas bakım jelleri kullanmanız da önemlidir. Ürün seçimlerinizde zeytin yağı Hindistan cevizi yağı, bal, süt gibi ham maddeler tercih edebilirsiniz.

 

Deniz tuzu ile peeling nasıl yapılır?

 

Peeling cildimizin temizliği ve parlaklığı için çok önemlidir. Süt banyosu ile yumuşayan vücudunuzu deniz tuzu ile ovarak, ölü derilerden kurtulmuş olursunuz. Cildiniz daha temiz, taze ve parlak görünecektir. 

 

Dinç ve canlı bir cilt için buz uygulaması nasıl yapılır?

 

Özellikle sabah uyandığınızda, buzluktaki kalıplarınızdan çıkardığınız buzları yüzünüze uygulamanız kan dolaşımınızı hızlandırır. Böylece cildiniz daha parlak bir görünüme kavuşur. Aynı zamanda daha zinde bir şekilde güne başlarsınız. Cildiniz, hassas ise buzu direkt yüzünüze uygulamak yerine ince bir kumaş ya da peçeteye sarmanız daha iyi olacaktır.


Elma sirkesi ile tonik nasıl yapılır?

 

İşinize yarayacak güzellik tüyoları için önemli malzemelerden biri elma sirkesidir. İçerisindeki asetik asit sayesinde cildin bakteri kaynaklı enfeksiyonlarını ve akneleri temizler. Cildinize pamuk yardımıyla tonik olarak uygulayıp, muhakkak durulamanız gerekmektedir. Hassas bir cildiniz varsa su ile karıştırıp uygulamalısınız. Uzun süreli kullanımda cildinizin temizlendiğini gözlemleyeceksiniz. 

 

Göz altı morluklarına kesin çözümü nedir?

 

Göz altı morlukları birçok sebebe bağlı olarak görülebilir. Uyku düzensizliği, stres, genetik miras, alerjik etmenler bu sebeplerin başında gelir. Ama bu morlukları geçirmenin birkaç doğal yöntemi vardır. Patates ve yeşil çay ile hazırlayacağınız karışım göz altı morlukları için çok doğru bir seçimdir. Aloevera, E vitamini ve Hindistan cevizi yağını karıştırın. Karışımı boş şişenize koyun ve her akşam uygulayın. Bir süre sonra canlı, gür kirpik ve kaşlara sahip olabileceksiniz.

 


Etiketler: