İsmail Balaban İle İlayda Şeker Evlendiler! Sadece 1 Gün Nişanlı Kaldılar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban gerçekleşen sürpriz tören ile dünyaevine girdiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban gerçekleşen sürpriz tören ile dünyaevine girdiler. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacıları İlayda Şeker ile İsmail Balaban gerçekleşen sürpriz tören ile dünyaevine girdiler. 

 

Survivor yarışmasıyla ünlenen ve arkadaşlıkları aşka dönüşen İsmail Balaban çifti, ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. Ekranların sevilen yarışması Survivor'ın 2021 sezonundaki performansıyla şampiyon olan İsmail Balaban, bir süredir gönüllülerde yarışan İlayda Şeker ile aşk yaşıyordu. Aşkları doludizgin devam eden çift, evlilik yolunda ilk adımlarını atarak nişanlandılar.

 

ismail balaban ile ilayda seker evlendiler

 

1 gün sonra evlendiler

 

Sosyal medyayı aktif kullanan ikili, geçtiğimiz akşam nişan fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Çift aradan geçen 1 günün ardından dün akşam Şeker'in memleketi olan Ürgüp'te nikah masasına oturdu. Şeker'in gelinliği sosyal medya kullanıcılarından geçer not aldı. Genç çiftin karşılıklı zeybek oynadığı anlar dikkat çekti.