İsmail Demirci Hande Soral'ı Aldattı Mı? İşte O Olay İddia!

İsmail Demirci eşi Hande Soral'ı aldattı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hamilelik haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu Hande Soral ile eşi İsmail Demirci'nin evliliklerinde şimdi de aldatma iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki İsmail Demirci eşi Hande Soral'ı aldattı mı? Cevaplar haberimizde..

 

İsmail Demirci eşi Hande Soral'ı aldattı mı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve hamilelik haberleriyle gündemde olan ünlü oyuncu Hande Soral ile eşi İsmail Demirci'nin evliliklerinde şimdi de aldatma iddiası gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptıkları haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz magazin programında ünlü oyuncu İsmail Demirci'nin hamile eşi Hande Soral'ı aldattığı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki İsmail Demirci eşi Hande Soral'ı aldattı mı? Cevaplar haberimizde..

 

2. Sayfa programında ismi açıklanmayan bir magazincinin Twitter'da 'ünlü bir oyuncunun, hamile eşini aldattığı, bir otelden bir kadınla çıktığı' iddiasını yaydığı ortaya atılmıştı. Söylemezsem Olmaz’da bugün o iddialar değerlendirildi. Bircan Bali, Arto o ismi öğrendiklerini söyledi. İddialara göre hamile eşini aldatan isim İsmail Demirci.

 

İşte o açıklama;