İsmail Demirci'nin Oğlu Ali Demirci Ve Ceku Pozu Beğeni Topladı! Gıdıboy!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ve köpeği Ceku ile pozu sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ve köpeği Ceku ile pozu sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ve köpeği Ceku ile pozu sosyal medyada beğeni topladı. 

 

ismai demirci nin oglu ali demirci ve ceku ile pozu begeni topladi gidiboy

 

Gıdıboy!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ve köpeği Ceku ile pozunu paylaşan ünlü oyuncu İsmail Demirci paylaşımında "Gıdıboy" ifadelerini kullanırken takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Takipçileri Demirci'nin paylaşımı için "maşallah n e kadar güzel çocuk ama sanki dedeye benziyor”, “Maşallah Allah nazarlardan saklasın bu ne tatlılıktır” gibi ifadeler kullanırlarken paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alarak sosyal medyada yoğun ilgi gördü.