İsmail Demirci'nin Oğluyla Paylaşımı Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

En iyi arkadaşım!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İsmail Demirci, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda oğlu Ali Demirci ile pozunu paylaşırken sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Ali Demirci ile sahilde yaptığı yürüyüşten pozunu paylaşan İsmail Demirci "En iyi arkadaşımla 10/10 bir gün" ifadelerini kullanırken bu paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

ismail demirci den ali demirci paylasimi