İsmail Hacıoğlu İle Aslıhan Gürbüz El Ele Görüntülendiler!

Son dönemde yaşadıkları ilişki ile gündemde olan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu önceki gün Caddebostan'da el ele görüntülendiler. 

 

Son dönemde yaşadıkları ilişki ile gündemde olan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu önceki gün Caddebostan'da el ele görüntülendiler. Son dönemde yaşadıkları ilişki ile gündemde olan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu önceki gün Caddebostan'da el ele görüntülendiler. 

 

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Bir süredir ilişki yaşayan ünlü oyuncular Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu Caddebostan’da görüntülendi.

 

HER ŞEY YOLUNDA

 

İsmail Hacıoğlu ve Aslıhan Gürbüz, önceki akşam Caddebostan’daki bir Balık restoranındaydı. Çıkışta görüntülenen ünlü çift, ilişkileriyle ilgili sorular üzerine “Her şey yolunda. Siz ilk kez görüntülediniz, biz takılıyoruz, güzel her şey” dedi. Oyuncu çifte “Bir projeden birlikte rol almanız için teklif gelirse, kabul eder misiniz?” sorusu yöneltildi. “İkimize de gelen harika projeler var. Şimdilik onlara bakacağız” diyen Hacıoğlu ve Gürbüz, daha sonra yürüyerek evlerinin yolunu tuttu.