İsmail Hacıoğlu'ndan Gala Sürprizi! Barıştığı Eski Eşiyle Birlikte Katıldı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına barıştığı eski eşiyle birlikte katıldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galasına barıştığı eski eşiyle birlikte katıldı. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu özel hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, galaya eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile katıldı. İsmail Hacıoğlu, Şubat 2016'da Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Aynı yıl kızları Yemin dünyaya gelmişti. Ancak çiftin evliliğine 2020 yılında gölge düşmüştü. İsmail Hacıoğlu'nun 4 yıllık eşi Duygu Kumarki, evliliklerinin bitmesinin nedeni olarak Merve Çağıran'ı göstermişti. Merve Çağıran ise "Yuva yıkan kadın değilim" diyerek iddiaları yalanladı, bir süre daha İsmail Hacıoğlu ile ilişkisine devam etti. Ancak Hacıoğlu ile Çağıran'ın da ilişkisi uzun sürmedi.

 

ismail hacioglu baristigi esiyle birlikte galaya katildi

 

İsmail Hacıoğlu daha sonra gönlünü yine bir meslektaşına kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşk yaşamaya başladıkları haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aslıhan Gürbüz beraber fotoğraflarını silip ünlü oyuncuyu engellemişti. İsmail Hacıoğlu da bu hamlenin ardından her şeyi silmişti. Ünlü çiftin ayrılık sebebi İsmail Hacıoğlu'nun evliliğe yanaşmaması olduğu iddia edilmişti. Bir süredir yalnız olan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu 38 yaşına girdi. İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kaya Kumarki ünlü oyuncunun yeni yaşının Instagram'dan kutlamıştı. Oyuncu İsmail Hacıoğlu, 2020 yılında anlaşmalı boşandığı eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeni yılın ilk dakikaları barıştıklarını duyurmuştu. Bir süredir yalnız olan oyuncu, eski eşiyle barıştı. Çift, yeni yılı birlikte karşıladı. Duygu Kaya Kumarki, İsmail Hacıoğlu ile yer aldığı görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Son olarak ise İsmail Hacıoğlu, Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galasına da Duygu Kaya Kumarki ile geldi. İkilinin aşk pozu sosyal medyada gündem oldu.