İsmail Saymaz CHP'nin Memleket Partisi'ne Gönderdiği Teklifi Açıkladı! Neden Reddedildi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci ve Halk TV yazarı İsmail Saymaz CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce ve Memleket Partisi ile ilgili sözleri sonrası CHP'nin Muharrem İnce'ye gönderdiği teklifin detaylarını açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci ve Halk TV yazarı İsmail Saymaz CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce ve Memleket Partisi ile ilgili sözleri sonrası CHP'nin Muharrem İnce'ye gönderdiği teklifin detaylarını açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci ve Halk TV yazarı İsmail Saymaz CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce ve Memleket Partisi ile ilgili sözleri sonrası CHP'nin Muharrem İnce'ye gönderdiği teklifin detaylarını açıkladı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Memleket Partilililere göre Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu adına beş milletvekilliği teklifi getirdi. İnce, bu teklifi reddetti. Fikri Sağlar’la konuştum. Sağlar, CHP’nin teklifini doğruluyor. Sağlar’ın sözlerinden daha önce CHP ile Memleket Partisi arasında bir temasın kurulduğunu, İnce’nin talebinin Kılıçdaroğlu’a fazla geldiğini, bunun üzerine beş milletvekilliği önerildiğini anlıyorum." ifadelerini kullanan Saymaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ismail saymaz memleket partisine chp den giden teklifi acikladi