İsmail Türüt'ün Kızından Kıvanç Tatlıtuğ'a Övgü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İsmail Türüt'ün kızı Yasemin Türüt, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde Can Yaman ile girdiği polemik ile gündemde olan Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı İsmail Türüt'ün kızı Yasemin Türüt, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde Can Yaman ile girdiği polemik ile gündemde olan Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü türkücü İsmail Türüt'ün kızı Yasemin Türüt, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda son günlerde Can Yaman ile girdiği polemik ile gündemde olan Kıvanç Tatlıtuğ'a övgüler yağdırdı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kıvanç Tatlıtuğ'un geçtiğimiz günlerde Madrid'te çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Türüt "gözlerun dudaklarun alev alev çağuriyi yanginlara oyle bişe var ki sende çozemeduğum" ifadelerini kullandı. İlgnç tweeti ile kısa sürede binlerce kişiye ulaşan Türüt sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte Yasemin Türüt'ün o paylaşımı;