İspanya'da Cansu Dere Rüzgarı!

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere, İspanya'da Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninde iki ülke arasında kültürel ilişkilerin gelişmesine sağlayan özel isimlere verilen Bireysel Başarı ödülünü alırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Cansu Dere, İspanya'da Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninde iki ülke arasında kültürel ilişkilerin gelişmesine sağlayan özel isimlere verilen Bireysel Başarı ödülünü alırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen ödül töreninde iki ülke arasında kültürel ilişkilerin gelişmesine sağlayan özel isimlere verilen Bireysel Başarı ödülü Cansu Dere’nin oldu.

 

İspanya’nın Madrid şehrindeki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül gecesinde İspanyol basını ve davetliler tarafından Cansu Dere büyük ilgiyle karşılandı. Başarılı oyuncu ödülünü ünlü İspanyol Diva Luz Casal’dan alırken salonda dakikalarca alkışlandı. Dere, “Mesleğimi çok severek yapıyorum ve karşılığında yurtdışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette İspanyol izleyicisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim” dedi.

 

ispanya da cansu dere ruzgari



Etiketler: