İstanbul'da Oyunculuk Ajansında İğrenç Olay! Düzgün Oyna Yoksa Öperim!

İstanbul'da bir oyunculuk ajansına eğitim almak için başvuran bir genç kız kabusu yaşarken, yönetmenin cinsel tacizine maruz kaldı. 

 

İstanbul'da bir oyunculuk ajansına eğitim almak için başvuran bir genç kız kabusu yaşarken, yönetmenin cinsel tacizine maruz kaldı. İstanbul'da bir oyunculuk ajansına eğitim almak için başvuran bir genç kız kabusu yaşarken, yönetmenin cinsel tacizine maruz kaldı. 

 

57 yaşındaki yönetmen nefes eğitimi bahanesiyle taciz etmiş. İstanbul'da oyunculuk eğitimi için bir ajansa başvuran G.S., yapımcı yönetmen olarak eğitim veren M.Y.'nin (57) cinsel istismarına maruz kaldı. Yönetmen M.Y., 10 yıl hapse mahkûm edildi.

 

İstanbul'da oyunculuk eğitimi için BKM (Bireysel Kadraj Merkezi) Medya Oyunculuk Akademisi'ne başvuran 19 yaşındaki Gülşah S, şirketin ortağı olan ve aynı zamanda şirkette yapımcı-yönetmen olarak eğitim veren Metin Y'nin (57) cinsel istismarına maruz kaldı.

 

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre nefes alma eğitimi bahanesiyle genç kızın vücuduna dokunan yönetmen iddiaya göre genç kıza, "Düzgün oyna yoksa öperim" dedi, genç kızdan da kendisine sarılmasını istedi ve devamında genç kızı öptü. Eve gittiğinde durumu annesine anlatan genç kızın ailesinin şikâyeti üzerine yönetmen hakkında cinsel istismar suçundan dava açıldı. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan, aynı zamanda çeşitli korku filmlerinde yönetmenlik yapan Metin Y'nin, "kız çocuğuna cinsel istismarda" bulunması nedeniyle 10 yıl hapse mahkûm edildi.



Etiketler: