İstanbul İçin Son Çağrı Jane Susan Slatin Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

İstanbul İçin Son Çağrı Jane Susan Slatin kimdir? Netflix'te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı filminde canlandırdığı Jane karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Susan Slatin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Susan Slatin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

İstanbul İçin Son Çağrı Jane Susan Slatin kimdir? Netflix'te yayınlanan İstanbul İçin Son Çağrı filminde canlandırdığı Jane karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Susan Slatin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Susan Slatin kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

istanbul icin son cagri jane susan slatin kimdir nerelidir kac yasindadir

 

İstanbul İçin Son Çağrı Jane Susan Slatin kimdir?

 

Susan Slatin kimdir? Susan Slatin 5 tane torunu bulunmaktadır. Dans etmeyi çok sevmektedir. Daha önce The Unlovables, Wear, Stand Up Neurotica, Serious Laundry, Homicide for the Holidays, Diabolical, Scene of the Crime with Tony Harris, New Amsterdam gibi yapımlarda rol almıştır. Instagram’da susanslatin ismiyle paylaşımlarına devam eden Susan Slatin’in bu mecrada 1348 takipçisi bulunmaktadır. Kariyerine Bright Artists Management şirketine bağlı olarak devam etmektedir.