İstanbul'un En Düşük Puanlı Restoranından Yemek Sipariş Etmek!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Elif Yalçın, yayınladığı videosunda bir başka Youtuber Akgün Kavarna ile birlikte İstanbul'un en düşük puanlı restoranından yemek sipariş etti. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber Elif Yalçın, yayınladığı videosunda bir başka Youtuber Akgün Kavarna ile birlikte İstanbul'un en düşük puanlı restoranından yemek sipariş etti. Youtube'da son dönemde yayınladığı birbirinden eğlenceli içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber, yayınladığı yeni videosunda en yakın arkadaşlarından Akgün Kavarna ile birlikte İstanbul'un en düşük puanlı restoranından yemek sipariş etti. 

 

Yayınladığı videosunda İstanbul'un en düşük puanlı restoranından yemek sipariş eden ünlü Youtuber yaşadığı deneyimler ve gelen yemeğin kalitesi konusunda takipçilerine detaylı bilgiler verdi. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriği ile ünlü Youtuber sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.