Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım'da Koronavirüs Åžoku!

Exxen platformunda yayınlanan baÅŸrollerini Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki'nin paylaÅŸtığı "Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım" müzikalinin setinde koronavirüs ÅŸoku yaÅŸanıyor. 

 

Exxen platformunda yayınlanan baÅŸrollerini Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki'nin paylaÅŸtığı "Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım" müzikalinin setinde koronavirüs ÅŸoku yaÅŸanıyor. Exxen platformunda yayınlanan baÅŸrollerini Cemal Can Canseven ile Aleyna Tilki'nin paylaÅŸtığı "Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım" müzikalinin setinde Cemal Can Canseven'in ardından yönetmen Kıvanç Baruönü de koronavirüse yakalandı. 

 

Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım'da koronavirüs ÅŸoku! Cemal Can'dan sonra… Exxen'de yayımlanan "Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım" dizisinde Aleyna Tilki ile baÅŸrolü paylaÅŸan Cemal Can Canseven'in ardından dizinin yönetmeni Kıvanç Baruönü de koronavirüse yakalandı. Exxen'de yayımlanan "Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım" dizisinde koronavirüs ÅŸoku yaÅŸanıyor. Dizide Aleyna Tilki'nin kas spazmı geçirmesinin ardından Cemal Can Canseven'in de koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Evinde tedavisi süren Cemal Can'ın ardından dizi setinde bir korona vakası daha çıktı. "Ä°ÅŸte Bu Benim Masalım" dizisinin yönetmeni Kıvanç Baruönü'nün de korona virüs testi pozitif çıktı. Korona virüse yakalanan Baruönü ise tedavi altında.

 

cemal can canseven koronavirus