İtalya'da 8 Aylık Pitbull Roky Tek Başına Trene Binip Venedik'e Kadar Gitti!

Sahibiyle birlikte trenle Venedik’e yolculuk etmeye alışık olan bir köpek, bu kez seyahati tek başına yapmaya karar verdi.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Geçen hafta İtalya’nın kuzeyindeki Portogruaro kentinden Venedik’e gitmek üzere trene binenler alışılmadık bir sahnye tanık oldular. Bir sonraki durak olan Lison garında krene tek başına bir köpek bindi ve pencere kenarındaki koltuklardan birine oturdu.

 

8 aylık Pitbull, yolcuların şaşkın bakışlarına aldırmadan pencereden dışarısını seyretmeye başladı. Laura adlı bir yolcu köpeğin fotoğrafını ekti ve bir not eşliğinde Facebook’ta paylaştı: “Bu köpek Venedik’e gitmekte olan trende bulunuyor. Tanıyan varsa, demiryolları polisi ile temasa geçsin:”

 

Venedik garında köpeği bir demiryolu polisi teslim aldı. Bir barınağa götürdü. Köpek geceyi orada geçirdi. Laura’nın Facebook’tan paylaşımı kısa sürede yayıldı. Ve sahibi hemen koşup onu kucakladı.

 

Karadağ kökenli olan 23 yaşındaki Osman Berisa, köpeği Roky’nin kendisiyle beraber Portogruaro-Venedik arasında tren yolculuğu yapmaya alışık olduğunu söyledi, “Aslında Roky’yi en çok kızları etkilemek isteyen kardeşim Venedik’e getiriyor“ dedi.

 

Osman Berisa, o gün de Roky ile birlikte Venedik’e gitmeyi planladığını, ancak son dakikada bir iişi çıkınca kararını değiştirmek zorunda kaldığını anlattı. Bunun üstüne köpek yolculuğu tek başına yapmaya karar verdi! Sabah 08’e doğru evden ayrıldı, birkaç metrelik alt geçidi kullanıp gara ulaştı. Sonra da trene bindi.