İtalya'da Yaşayan Türk Öğretim Üyesinden Corona Virüsü Açıklaması!

Çin'den sonra en büyük salgın vakasının yaşandığı İtalya'da biyoloji bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışan Senem Önen, İtalya'da yapılan hataların tekrarlanmaması için corona virüsünde Türkiye'de yapılması gerekenleri anlattı. 

 

Çin'den sonra en büyük salgın vakasının yaşandığı İtalya'da biyoloji bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışan Senem Önen, İtalya'da yapılan hataların tekrarlanmaması için corona virüsünde Türkiye'de yapılması gerekenleri anlattı. Son dönemde dünyada en çok konuşulan konu olan corona virüsü salgını nedeniyle zor günler geçiren İtalya'da yapılan corona virüsü hatalarından bahseden Türk araştırma görevlisi Senem Önen, Türkiye'de durumun İtalya'daki gibi olmaması için yapılması gerekenleri anlattı. 

 

Hazırladığı videosunda corona virüsüyle ilgili bilgiler veren araştırma görevlisi bu virüsün gribe benzetildiğini ve bunun çok büyük bir hata olduğunu söylerken, insanların bu virüs ile boğularak öldükten bahsetti. Türkiye'de durumun İtalya'daki gibi olmaması için kalabalık yerlere gidilmemesi ve mümkün olduğunca evden dışarı çıkılmaması gerektini söyleyen Önen, bu videosuyla sosyal medyada çok konuşuldu. 

 

İşte o video;