Ivan Rakitic'e Yılda 10 Milyon Euro'luk Dudak Uçuklatan Teklif! Hangi Kulüpten Geldi?

Sevilla ile bir yıllık anlaşması kalan 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Ivan Rakitic için Beşiktaş da devreye girerken, Suudi Arabistan'dan gelen teklif dudak uçuklattı. 

 

Sevilla ile bir yıllık anlaşması kalan 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Ivan Rakitic için Beşiktaş da devreye girerken, Suudi Arabistan'dan gelen teklif dudak uçuklattı. Sevilla ile bir yıllık anlaşması kalan 35 yaşındaki dünyaca ünlü futbolcu Ivan Rakitic için Beşiktaş da devreye girerken, Suudi Arabistan'dan gelen teklif dudak uçuklattı. 

 

Mundo Deportivo'nun haberine göre Al Ettifaq, Ivan Rakitice 2 senelik sözleşme ve yıllık 10 milyon euro maaş sundu. Suudi Arabistan ekibi Al EttifaqSevilla'da forma giyen 35 yaşındaki Ivan Rakitic'i kadrosuna katmak istiyor. Mundo Deportivo'nun haberine göre Al Ettifaq, Hırvat yıldıza 2 senelik sözleşme ve yıllık 10 milyon euro maaş sundu. Rakitic'in temsilcileri ile iletişime geçen Suudi yöneticileri, oyuncuyu kadrosuna katmak için uğraş veriyor. Daha önce Suudi Arabistan kulüplerinden gelen teklifleri reddeden Rakitic, kendisine sunulan bu teklife henüz cevap vermedi. Hırvat yıldızın Sevilla ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.